Különleges alapanyag látványos tálalásban, és még csak nem is túl bonyolult? Csinálj Te is szarvasgombás tojást!
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 2 db tojás
- 1 ek olaj
- csipet só
- 3-5 g parmezán
- kb 5 g szarvasgomba
Elkészítési idő: kb 10 perc
A két tojást a sóval és olajjal hígra fel kell verni, és már mehet is az előmelegített serpenyőbe. (ha letapadós a serpenyő, érdemes előtte egy kis vajjal vékonyan kikenni)
Nem kell túl sokáig sütni, a teteje még lágy legyen; a tűzről levéve kell ráreszelni a parmezánt és utána a szarvasgombát, majd palacsintaszerűen feltekerni. És már mehet is a tányérra.
Díszíteni hajszálvékony szarvasgomba szeletekkel, és egy kis zsázsával szoktam, de ez már csak apró részletkérdés, rátok bízom!