Étlap

Az alábbi ételeinkhez szükséges friss alapanyagok szezonálisak, ezért előfordulhat, hogy amit elsőre kiválasztottál, az épp akkor nem elérhető.

Előételek

Szarvasgombás omlett fűszervajas pirítóssal
3.000,-

Cézár saláta gévagombával
2.500,-

Mángold/Cékla/Répa tortilla
2.500,-

Levesek

Somogyi fúziós rámen csirkehússal, környékbeli gombákkal
4.000,-

Sütőtök krémleves, parmezánnal és szarvasgombával
3.500,-

Főételek

Szarvasgombás burgonyapüré rostonsült kakukkfüves csirkével és friss körtével
6.000,-

Szarvasgombás szélesmetélt házi tésztából
5.000,-

Erdei gombaragus szélesmetélt házi tésztából és a környék gombáiból
5.000,-

Szarvasgombás rizottó
4.500,-

Vargányás rizottó
4.500,-

Szarvasgombás lepény
4.000,-

Rántott gévagomba rizzsel, tartármártással
4.000,-

Minimum fogyasztás: 20.000,- Ft/alkalom
Alacsonyabb összegű fogyasztás esetén az éppen készleten lévő termékekből tudsz vásárolni: Szárított gomba (általában vargánya), Bodzaszörp, Zölddió befőtt, Zölddió lekvár, friss szarvasgomba (csak szezonban, előre rendelés esetén), de ezekről is érdemes előre tájékozódni.

Érdeklődés / bejelentkezés:

Vrancsik Tibor / ERDŐKERT
gombaszakerto@gmail.com
+36 20 951 7754

ERDŐKERT Konyha, a természetes “étterem”