
Az alábbi ételeinkhez szükséges friss alapanyagok szezonálisak, ezért előfordulhat, hogy amit elsőre kiválasztottál, az épp akkor nem elérhető.
Előételek
Szarvasgombás omlett fűszervajas pirítóssal
3.000,-
Cézár saláta gévagombával
2.500,-
Mángold/Cékla/Répa tortilla
2.500,-
Levesek
Somogyi fúziós rámen csirkehússal, környékbeli gombákkal
4.000,-
Sütőtök krémleves, parmezánnal és szarvasgombával
3.500,-
Főételek
Szarvasgombás burgonyapüré rostonsült kakukkfüves csirkével és friss körtével
6.000,-
Szarvasgombás szélesmetélt házi tésztából
5.000,-
Erdei gombaragus szélesmetélt házi tésztából és a környék gombáiból
5.000,-
Szarvasgombás rizottó
4.500,-
Vargányás rizottó
4.500,-
Szarvasgombás lepény
4.000,-
Rántott gévagomba rizzsel, tartármártással
4.000,-
Minimum fogyasztás: 20.000,- Ft/alkalom
Alacsonyabb összegű fogyasztás esetén az éppen készleten lévő termékekből tudsz vásárolni: Szárított gomba (általában vargánya), Bodzaszörp, Zölddió befőtt, Zölddió lekvár, friss szarvasgomba (csak szezonban, előre rendelés esetén), de ezekről is érdemes előre tájékozódni.
Érdeklődés / bejelentkezés:
Vrancsik Tibor / ERDŐKERT
gombaszakerto@gmail.com
+36 20 951 7754
ERDŐKERT Konyha, a természetes “étterem”

