Zölddió lekvár

A zölddió lekvár a diófa még éretlen gyümölcséből, cukor, szegfűszeg, fahéj és rum hozzáadásával, közel 3 hét alatt készül. Az eredmény egy teljesen egyedi, különleges ízű lekvár, ami nem csak hagyományos lekvárként, de húsételek kiegészítőjeként is használható.

Az ERDŐKERT Zölddió lekvár nem tartalmaz tartósítószert, így felbontás után hűtőszekrényben kell tartani.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s